Tiny Twitter

Tiny Twitter 1.8.4

Tweet vanaf je mobiele telefoon

Goed
7

Tiny Twitter is een gratis app voor je Java-toestel waarmee je er lekker op los tweet. Met het populaire medium Twitter deel jij lief en leed met de hele wereld in 140 leestekens of minder.

Je hoeft dus niet in bezit te zijn van een dure smartphone om toch op Twitter bezig te zijn. Deze microberichtenservice is erg hip onder acteurs, schrijvers en andere prominenten. Ook protesterende menigten wereldwijd gebruiken Twitter om zich te organiseren. Wil jij onderweg dus weten waar Huub Stapel zich druk over maakt of waar je je moet verzamelen voor een protestmars, dan is Tiny Twitter een must-have.

Tiny Twitter heeft een slordig uiterlijk met onduidelijke menu's. Dit neemt overigens niet weg dat deze software veel opties heeft. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf hoe vaak je wilt dat Tiny Twitter zich ververst. Zo mis je geen enkele tweet, maar verbruik je ook niet teveel dataverkeer. Daarom verkiezen wij Tiny Twitter boven een app als eTweetMe.

Wil jij een digitale uitlaatklep voor onderweg? Dan is Tiny Twitter dát wat je zoekt. Zodra je jouw weg weet in de menu's tweet je effectief en houdt de app je in contact met de hele twitterende wereld.

Meeste downloads Extensies & Tools voor java

Meer
Tiny Twitter

Download

Tiny Twitter 1.8.4

Beoordelingen about Tiny Twitter